Det er duket for nok en supermåne, samtidig som vi også får det vi kaller en blå fullmåne. Det siste fordi dette er den andre fullmånen i samme måned. Fra gammelt av blir supermåner forbundet med økt risiko for naturkatastrofer.

DET ER NOE GRENSELØST MED FISKENE, ytre rammer kan fort bli borte, og energien (vannet og følelsene) flyte fritt. For oss som har en åndelig tilnærming til livet, kan dette bety enklere tilgang til vår indre forståelse av en dypere mening med alt som skjer både i og rundt oss.  Er du veldig sensitiv vil du oppleve at sansene skjerpes. Gjennom musikk eller andre visuelle opplevelser, kan gleden og nytelsen kjennes ekstra sterk.

SATURN, PLANETEN FOR RAMMER OG STRUKTUR står sammen med fullmånen i Fiskene, samtidig som Solen befinner seg i praktiske Jomfruen. Det betyr en fullmåne med lettere tilgang til praktisk gjennomføringsevne. Avhengig av hvor du er i livet, kan Saturn noen ganger gi en opplevelse av å ville begrense deg. Stopper du fordi du ikke har stor nok tro på deg selv, eller trenger du en realitetsorientering for konkret å kunne iverksette drømmer og ambisjoner? Situasjoner fra fortiden kan aktualiseres igjen, spesielt dersom du ikke fullt ut har forstått dem. Er det noe som hindrer deg fra å nå drømmene, er tiden inne for å gi slipp. Har du bygget luftslott eller kuttet svinger for å bli raskere ferdig, kan du måtte forholde deg til det nå. Det er uheldige repeterende mønstre som skal under lupen og lukes bort. Jomfruens analytiske evne kan hjelpe deg å se hvor skoen trykker. En dyp og god meditasjon under månen i Fiskene, kan være veiledende og gi nødvendig ro til å se ting klart. Dette er en fullmåne for å våge og gå utenfor egen komforsone. Det gjelder å slippe til både indre og ytre vekst. Jomfruen er kjent for å pirke borti detaljer, men det kan være nødvendig for gjennomføringen av planer. Det er viktig med drømmer, men ofte trengs det en plan for å virkeliggjøre disse. Saturn peker på hva som ikke fungerer, og gir oss dermed drahjelp til å gjøre ting solide og varige.

TRANSFORMATOREN PLUTO står i et godt aspekt til fullmånen, men danner samtidig et mer krevende aspekt til nodeaksen, som er vår fortid og fremtid. Så kan hende det trengs en bevisst og aktiv handling fra din side dersom du skal realisere noe.

TAR VI EN TITT PÅ NODEAKSEN ser vi at Haumea og Ceres står sammen med sydnoden (fortiden vår), som for tiden befinner seg i diplomatiske Vekten. Kanskje skal du kjenne på oppnådd modenhet og innsikt i hvilke verdier som er sanne for deg. Den kunnskapen du bærer med deg danner grunnmuren for valgene du tar med videre på veien. Det er viktig! På motsatt side i dynamiske Væren, befinner Eris seg sammen med nordnoden og peker på retningen framover i livet. Eris viser til at noen ganger må vi røske litt opp i det som oppleves komfortabelt og trygt, hvis vi skal klare å endre retning. For av og til er det slik. Det er ikke sikkert alle rundt liker avgjørelsene, men noen ganger må det kanskje tas grep for å få det bedre selv. Å markere grenser kan være nødvendig for å få respekt. Men husk at for å få respekt må vi ha selvrespekt, noe som ikke alltid er like enkelt. Men alt kan læres fordi dette er noe som ligger latent i oss alle. Noen ganger lett tilgjengelig andre ganger mer krevende å få tak på.

TING TAR TID og det er helt greit! Merkur (tankene dine), Venus (verdiene) og Neptun (intuisjonen) går for tiden retrograd. Det betyr at innsikter du får under denne fullmånen, kan du ta med deg videre og la modnes. Nå er det lov å tenke STORT og visualisere veien fremover. Trenger du å områ deg for å endre nødvendige rutiner, ja så ikke forhast deg. Mediter, snakk med venner og gå nødvendige runder med deg selv, gjør det du måtte trenge. Men slipp ikke taket i drømmen hvis den kan endre hverdagslivet positivt, bare sørg for at den lar seg gjennomføre i praksis uten at du mister fotfestet. Heldigvis vil Saturn hjelpe oss å beholde bakkekontakten.

GOD FULLMÅNE!

Comments are closed.

Post Navigation