Mandag 27. nov kl 10.16 får vi en fullmåne preget av kommunikasjon, optimisme og håp.
I disse tider kan vi trenge akkurat det.

SOLEN I SKYTTEN handler om å forstå meningen med livet, og ikke minst våre trossystemer. Skytten er åpen og direkte, og behovet for ærlighet viktig. Den søker naturlig etter en dypere forståelse for de sanne verdier i livet, og slutter aldri å se etter dette. Skytten er heller ikke interessert i kunnskap for kunnskapens skyld, men etter forståelsen bak. Det er ikke alltid enkelt, når urettferdighet i ulike fasetter står først i køen. Men innsikt gjør oss klokere, og er med på å utvide horisonten vår. Ikke bli overrasket om du under denne fullmånen får behov for (eller inviteres til) å søke inn i sjelen din for å kjenne på hva som bor i deg. Hva er meningsfullt for deg, og hvordan opplever du egen livskvalitet? Og hvilke ressurser har du tilgjengelig, dersom du ønsker å endre på noe? Trossystemet vårt er viktig, for det er kompassnålen vi navigerer etter i livet.

LYKKEPLANETEN JUPITER som hersker over Skytten, befinner seg for tiden i solide Tyren. Der har den selskap med nyskaperen Uranus, noe som kan hjelpe deg å bryte ut av fastlåste holdninger du måtte ha. Dette er på mange måter en mental fullmåne, så hva som okkuperer tankene dine, kan være lurt å se nærmere på. Jupiter lyser opp og gir mulighet for god innsikt og bevisstgjøring. Saturn, planeten for rammer og struktur kan utfordre deg i form av å ta deg selv på alvor, noe som er greit å ha i bakhodet. En god evaluering rundt selvrespekt kan som kjent lede til etterlengtet indre vekst.  

MÅNEN I TVILLINGENE aktiverer gjerne behov for å dele tankene med andre. For den sosiale, kan behovet for mental stimulering øke betraktelig. Det kan resultere i mange spennende og interessante diskusjoner og meningsutvekslinger. Det ligger en letthet i Tvillingene, så dersom det trengs nye og friske innspill for å se ting i et annet lys, kan dette være tiden for det. For den som er ekstra sensitiv og følsom, er det greit å være oppmerksom på at kvadraturet til Saturn kan gi et behov for å trekke seg tilbake, og ikke eksponere seg så mye. Så har du et naturlig behov for å skjerme deg fra andres høylytte samtaler, så husk at du skal følge det som er riktig for deg. Denne fullmånen handler om å kjenne på hva som gir mening og gjenklang.

KOMMUNIKASJONSPLANETEN MERKUR som hersker Tvillingene, er nå i Skytten. Dette kan gjøre deg både visjonær og framsynt. Legg merke til hvilke temaer som er dominerer, og kjenn hvilke følelser de vekker. Tankene dine er viktig, så lytt innover og ha respekt for svarene som kommer.

VENUS er ikke bare planeten for kjærlighet og romantikk. For tiden befinner den seg i sitt eget tegn Vekten, hvor den trives og føler seg hjemme. Her setter den søkelys på hva du trenger for å ha det bra. I tillegg til kjærlighet og romantikk, trenger vi også f eks vennskap og samhørighet. Det er godt å bli satt pris på. For Venus i Vekten er harmoni veldig viktig, og setter fokus på hva du kan gjøre for å skape gode rutiner i livet. Venus står nå sammen med sydnoden, så fortiden din og hvordan du har opplevd å bli møtt tidligere, kan komme til overflaten. Enten det er sånn eller slik, står framtiden der og gir en mulighet for endring. Kanskje må du sprenge noen grenser og gjøre noe annerledes for å kjenne på fornyet (eller helt ny) livskvalitet. Det kan føles skummelt å bryte grenser man har satt for seg selv, men er det til det beste kan det være verdt jobben. Kjærlighet betyr også egenkjærlighet!

FOR MOT OG ENERGI er egenskaper handlekraftige Mars definitivt bringer til bords under fullmånen. Denne kraftfulle planeten har i perioden 10. okt­- 24. nov beveget seg gjennom dyptpløyende Skorpionen, hvor ulike lag av følelsene våre har fått en gjennomgang.  Mange har vært og er i dype indre prosesser. Et av temaene som har berørt flere, er å bli oppmerksom på hvor vanskelig det er finne sitt autentiske egenverd. Kanskje har du nok en gang måtte erkjenne at du har sviktet deg selv ved å ikke våge og ta ansvar for egne ønsker og behov. Det gjør vondt å kjenne på undertrykte følelser. Men uten å skape en bevissthet rundt dette, vil det heller ikke skapes noen prosess som bryter bindingene vi bærer på. Bevisstgjøring er nødvendig for å skape endringer. Men pass på så du ikke forlanger for mye av deg selv. Denne fullmånen er som sagt skapt for å finne livskraft og glede, og dette er vanskelig hvis du er for streng mot deg selv.

GOD FULLMÅNE!

Foto: Marit Tislevold Andersen

Comments are closed.

Post Navigation