Dette er en supermåne, hvilket vil si at den er på sitt nærmeste jorda, og ser større ut enn under en vanlig fullmåne. Dette passer godt til Løven, da den også er mer synlig for oss.

MED SOLEN I ÆRVERDIGE LØVEN OG MÅNEN I NYSKAPENDE VANNMANNEN kan nye tanker og plutselige innsikter gi motet du trenger til å frigjøre gamle blokkeringer, og gi rom for en glede som ikke har fått slippe til på en stund.

MÅNENS HERSKER URANUS har lenge stått i Tyren, hvor den bla jobber med å bryte opp i utdaterte og fastlåste holdninger og verdisyn. Under denne fullmånen har den et godt aspekt til Juno, skytsengelen for relasjoner og ekte kjærlighet. Siden Løven styrer hjertet, kan det å følge hjerte få en sterkere betydning akkurat nå. Legger alt seg til rette, kan dette være en fin kveld å kose seg på, det være seg å nyte god mat, godt selskap etc, eller koble av og få en lenge tiltrengt kvalitetstid helt for deg selv.

UNDER FULLMÅNEN danner Merkur en opposisjon til strukturerte Saturn, så har du viktige samtaler på gang, ta gjerne med alle detaljer. Det kan vise seg å være fruktbart, men husk å ikke ha en altfor kritisk holdning hverken til deg selv eller den/de du måtte være i dialog med. Det kan ødelegge det som er ment å bygge opp en forståelse rundt.

HANDLEKRAFTIGE MARS OG LYKKEPLANETEN JUPITER har god kontakt, så det kan være gunstig å se nærmere på planer du ønsker å realisere. Er intensjonen sterk og solid nok, kan det være du selv må gjøre en bevisst handling for å gjennomføre prosjektet.  

VENUS SOM ER I SIN RETROGRADE FASE FRAM TIL 4. SEPTEMBER, setter søkelys på behovene og verdiene dine, og får deg til å kjenne på hva som er riktig for deg.  Nok en gang handler det om bevisstgjøring rundt hvem i livet ditt det tas mest hensyn til. Glemmer du deg selv, kan det være vanskelig å unngå å kjenne på tomhet og en mangel på egen verdi. Å tro at det beste for andre er å sette seg selv til side, er ikke veien å gå for å få det bedre med seg selv.

AKKURAT NÅ TRYKKER PLUTO PÅ for å hjelpe deg videre med det være seg en indre pågående dialog eller konkrete planer du måtte ha. Det handler om å bevisstgjøre veien videre. Nå kan fortidens erfaringer og dype intensjoner komme godt med, og hjelpe deg å realisere framtidens drømmer. Dvergplaneten Haumea, som ses på som livets planet, og i astrologien viser til den livgivende og nærende faktor i tilværelsen, står for tiden sammen med den sørlige måneknuten. Dette gir en utmerket mulighet til å kjenne på hvilke verdier som alltid har vært viktige for deg, altså selve grunnpilaren i trossystemet ditt. Spørsmålet er hvilken plass dette har for deg nå? Har du kommet bort fra det som er genuint rent og ekte, eller har du klart å bevare det slik at verdiene dine har vokst seg sterkere? Er du tro mot deg selv? Har noe endret seg underveis i livet, slik at det er tid for reorientering? Det er mulig du opplever et selvransakende øyeblikk under denne fullmånen, en bevisstgjøring på hva du gir liv og oppmerksomhet til. Bruker du energien din på en måte som er riktig for deg? Kraften Haumea og Pluto besitter kan gi deg styrke til å velge verdiene som er ektefølt og viktigst for deg. Likeledes kan du også oppleve å få kjenne på evnen din til å stå alene, noe som faktisk kan være både godt og tilfredsstillende!

DENNE FULLMÅNEN GIR GODE MULIGHETER for å komme i enda dypere kontakt med eget trossystem og sannhet, men kan hende du blir pushet til det. Det fine med å finne sin egen sannhet og stå støtt i den, er at skulle noen prøve å knuse idealene vil du bare vokse deg sterkere og seigere, siden du med din sannhet er den som vet hva som er best i ditt liv!   

Vi kan også for ordens skyld nevne at en supermåne fra gammelt av er forbundet med økt risiko for naturkatastrofer som f eks jordskjelv, oversvømmelser, vulkanutbrudd etc.

GOD FULLMÅNE!

Ønsker du å lære astrologi? Du finner mer informasjon fra oss på www.stjerneklart.com

Foto: Marit Tislevoll Andersen

Comments are closed.

Post Navigation