Det er lov å ta noen grep og tenke nytt!

Dette er den andre fullmånen i Vannmannen i Løvens tegn. Helt siden forrige fullmåne kan det ha vokst fram en trang om å gå egne veier og gjøre ting på din måte. Et ønske om å få til og bruke energien på en måte som gir mening for deg. Dette kan være behov på ulike plan, fellesnevneren er den indre trangen til å få bedre plass i eget liv, og kjenne på en dyp og indre tilfredshet. Det er en kjensgjerning at dette er noe vi deler med de aller fleste andre, og ikke desto mindre viktig av den grunn. Vi kan i fellesskap spille hverandre gode. Jupiter står i konjunksjon til Månen i Vannmannen, og hjelper til med å finne motet og gleden som skal til, hvis du velger å ta steget ut og være tro mot deg selv og verdiene dine. I tillegg jobber Uranus i Tyren, godt hjulpet av Mars i Jomfruen, med å slå sprekker i gamle trossystemer vi måtte sitte fast i. Det er faktisk lov å tenke nytt!

VANNMANNEN ER ET KOLLEKTIVT TEGN som gir deg muligheten til å kjenne på temaet frihet, likhet og fellesskap med andre. Hva er din plass, og får du eller mister du energi av de du tilbringer mest tid sammen med i hverdagen? Og i så fall hvorfor? Får du støtte for hvem du er og kjenner at du er fornøyd, eller må du tilpasse deg andre for å få være en del av fellesskapet?

LØVEN STYRER HJERTET, og budskapet er å våge og kjenne på hvor du er enestående og unik, og hva du trenger for å lykkes i og stå støtt i deg selv, uten å måtte inngå kompromisser som undergraver selvstendigheten din. Løveenergien handler om å kjenne seg verdifull, og en fornøyd Løve skaper glede, liv og røre rundt seg. Å delta i fellesskapet blir viktig, ikke for å dominere med «meg og mitt og jeg er best» som Løven også kan være kjent for, men for å løfte gruppeenergien og skape glede og trivsel. Dette er styrken Løveenergien bringer med seg.

Så var det dette med finne Løvens mot og faktisk våge..! Det er to måter å se ting på. Det ene er og ikke orke å sette i gang, det andre er å se at det er du skal brette opp ermene, og kjenne glede ved å få det gjort! Gevinsten kan være å få tak i den livgivende og nærende faktoren i tilværelsen. Dersom du følger strømmen, og gjør hva andre mener er best for deg, er det ikke sikkert du kjenner deg like fornøyd. Dersom du i tillegg klager over alt som ikke blir slik du ønsker det, kan du lett ende opp som offer istedenfor å prøve. Våg å være kreativ, og hent fram den lekne og sprø siden i deg!

OPTIMISME OG HELL henger nøye sammen. Heldige mennesker tenker positivt, og ser muligheter. Hvis tankene dine stadig kretser om at du vil ha uflaks, vil du automatisk styre unna mulighetene som kommer din vei. Under denne fullmånen står den moderlige dvergplaneten Ceres sammen med nordnoden, og kan gi deg energetisk støtte på veien mot å endre det du trenger for å få det bra.

Ønsker du å lære astrologi, tilbyr vi for tiden nettkurs hvor du kan lære faget fra bunnen av. Vi tilbyr også individuell konsultasjon. Ta gjerne kontakt med oss via epost: post@stjerneklart.com

GOD FULLMÅNE!

Foto: Kristin Egeland

Comments are closed.

Post Navigation