Søndag 5. juli kl 06.44 er det fullmåne 13 grader i Steinbukken

DET ER EKLIPSETID, hvilket betyr at også denne fullmånen får en dypere klang, hvor effekten av det vi opplever påvirker oss over en lengre periode enn en fullmåne vanligvis gjør. 
Eklipser skjer når måneknutene (som viser til karma og retningen i livet), er nær en nymåne eller fullmåne. Basert på tidligere erfaringer og kunnskap, er det mulig å få innsikt som hjelper oss å se ting i et nytt perspektiv. Under denne eklipsen kan vi oppleve at intuisjonen styrkes, og kontakten med vårt høyere selv aktiveres gjennom kronechakraet. Meditasjon, yoga eller andre meditative øvelser, kan gi oss lettere tilgang til sjelsinformasjon vi ellers kan oppleve som krevende å få tak i.

DENNE FULLMÅNEN handler om å gjøre ferdig det vi har påbegynt. Temaet knyttet til Steinbukken, setter søkelyset på hva slags struktur og fundament vi bygger livet på. Den pirker borti gamle vaner og utdaterte mønstre som preger hverdagen vår. Når vi blir bevisst repeterende tanker og holdninger som går som en evig runddans oppi hodet, kan vi endre fokus. 

MED SOLEN I KREPSEN OG FEM RETROGRADE PLANETER er det tid for indre refleksjon. Jupiter, Saturn og Pluto retrograd i Steinbukken bidrar med å fokusere på hva som er vår sannhet, og hvordan vi kan nå nye mål på en strukturert og ryddig måte. Vi trenger å kjenne på behovene våre, og hva vi må justere for å være i bedre samklang med oss selv. Med Pluto kan undertrykte følelser komme til overflaten, og gi grobunn for ettertanke og innsikt. Dette kan aktivere både glede, sorg og sinne, avhengig av hvor vi står i oss selv. Det er tid for å vende blikket innover, se på både årsaker og muligheter, og deretter gjøre noe med det som hindrer oss i å komme videre. Det er viktig å huske at hvert menneske har sine unike talenter, oppgaver og interesser. Hver og en trenger å være fullstendig fri til å utvikle seg så langt man evner, og prosessene tillater. Vi kan også tenke på at alle bånd og begrensninger som hindrer selvutvikling, er destruktive. Vi kan og bør utvikle forhold til andre som baserer seg på en kjærlighet som tillater den andre frihet og større selvutfoldelse. Det er viktig å kunne konsentrere seg om egen utvikling, og lære å gi virkelig uttrykk for egne unike evner og kreative egenskaper, slik at vi kan føle oss hele og fullstendige istedenfor utilstrekkelige og inkompetente. Når vi blir mer glad i oss selv, har vi mindre bruk for anerkjennelse fra andre og får større indre ro. Neptuns retrograde aspekt til Pluto akkurat nå, virker best på et høyere og spirituelt åndelig plan.

En annen viktig ting er at Merkur går retrograd gjennom Krepsen i perioden 18. juni – 12. juli. Nymånen/eklipsen 21. juni kan ha satt i gang prosesser med temaer som dukker opp igjen nå, og som du trenger å tenke gjennom en gang til. Et tema kan være bevisstgjøring av hvordan du snakker til og med deg selv. Det betyr mye om du er støttende ellers kritisk.
Har du uløste problemer knyttet til de to første ukene i juni, kan endelig løsningen komme i løpet av siste halvdel av juli.

Vi stilles overfor valg i hverdagen, og noe av det denne fullmånen setter søkelyset på, er om valgene våre er basert på egne eller andres behov. Noen ganger er det lurt å ta en gjennomgang av verdivalgene, og se om det er noe som trenger en aldri så liten oppgradering. Vi trenger kanskje å reorientere oss og tenke nytt, for å bli sterke og dermed klare å utvikle oss videre.

STJERNEKLART har sett på hva denne fullmånen betyr for hvert av stjernetegnene. Vi gjør oppmerksom på at dette er generelt. For å få vite hvordan det treffer hver og en må det stilles et personlig fødselshoroskop.

VÆREN
Du kan føle deg irritabel under denne fullmånen, og føle at ting går litt for sakte. Handlekraftige Mars trives godt med å spille på hjemmebane i Væren nå om dagen, og har energi nok til å få tatt unna det meste. Både på jobb og hjemme kan du få gjort mye. Men husk at Mars står sammen med Chiron, noe som kan gjøre deg sårbar. I tillegg går Merkur retrograd, og det kan lett oppstå misforståelser. Et behov for å forsvare dine synspunkter, kan fort bli subjektivt og navleskuende, og gjøre en samtale om til en verbal kamparena. Tanker og ideer som kommer til deg nå, kan du nyttiggjøre deg på et senere tidspunkt.

Et godt råd er å stå støtt i deg selv og tenke deg om før du handler

TYREN
Selv om du misliker å bli fortalt hva og hvordan ting skal gjøres fordi du helst vil ta avgjørelsene selv, kan du få noen glimt av innsikt som inspirerer deg til å tenke annerledes.  Både Uranus og rampejenta Lilith befinner seg i Tyren, noe som til tider kan gi en følelse av å ville bryte ut av gamle mønstre. Gode aspekter til denne fullmånen kan hjelpe deg å løse opp i det som måtte ha låst seg, og hjelpe deg å tenke nytt. Verdiene dine er i fokus, og din dypeste verdi er knyttet til din opplevelse av mening med livet. Trenger noen din omsorg, kan du oppleve å få tifold tilbake.

Et godt råd er å følge hjertets indre stemme

TVILLINGENE
Venus er i Tvillingene for tiden, og du trenger noen å dele tanker og meninger med. Den dype, gode og reflekterte samtalen inspirerer deg. Kommunikasjon er viktig for deg, og responsen du får gir energi. Det kan likevel bli litt for mye alvor, og for lite lek og moro for den nysgjerrige Tvillingen under denne fullmånen. Andres omsorg og klare meninger om hvordan ting må gjøres, kan virke kvelende på deg. Grensesetting og tydelig tale er en mulig måte å løse dette på. Men husk at Merkur går retrograd, og sjansen for å bli misforstått er helt klart til stede.

Et godt råd er å være ærlig, og si ja når du mener ja, og nei når du mener nei

KREPSEN
Solen under denne fullmånen faller i ditt tegn, og det er tid for å kjenne på egne behov. Du har mye omsorg å gi, og som det hjemmets menneske du er, trenger du også å føle at det du gjør settes pris på av den eller de du deler dette med. Samarbeid er ditt beste ståsted, og gjør deg lykkelig. Opplever du at andre krever for mye av deg, bør du kjenne etter hva dette gjør med deg. Selv om du er organisert og har god kontroll, kan du oppleve at andres mangel på respekt virker triggende. Som Kreps er du intuitiv, og har du muligheten for alenetid, kan en stille stund under fullmånen gi deg innsikt og svar du trenger.

Et godt råd er å lytte til hva følelsene dine forteller deg

LØVEN
Mange Løver har fått oppleve at livet ikke bare består av optimisme og tro på at alt ordner seg. Mot og styrke har blitt utfordret og testet mer enn en gang. Denne fullmånen setter fokus på helse og arbeid, også i form av undertrykte følelser som ligger gjemt nede i underbevisstheten. Selv om skydekket fortsatt henger der, er det viktig med et pusterom, og denne fullmånen kan bidra med glimt av åndelig innsikt. Det heter at indre holdninger bestemmer ytre realiteter og erfaringer, og selv om det ikke alltid er like tydelig, kan materiale gjemt i det underbevisste avdekke åndelig lærdom og visdom som guider deg videre på veien.

Et godt råd er å ivareta egne behov, også når andre trenger at du er der

JOMFRUEN
Kreativ utfoldelse og gruppetilhørighet er fokus under denne fullmånen. Gode aspekter hjelper deg å forstå hvordan de kreative evnene best kan uttrykkes, og hvordan du kan fornye deg i lek og skaperkraft. Du kan oppleve at vennskap, grupper og likeverd gir ekstra påfyll av energi. Du evner å ivareta både ditt behov for vennskap og samhørighet, samt behovet for egenutvikling og kreativ selvutfoldelse. Kontakt med barn eller barnet i deg, gjør deg mer åpen og fri enn du har følt på lenge. Dette gir deg mulighet til å komme i kontakt med en dypere opplevelse av hva som er meningsfullt med livet.

Et godt råd er å fokusere på venner som ønsker å utvikle seg i samme retning som deg selv

VEKTEN
Denne fullmånen aktiverer spørsmålet om hva som er den egentlige meningen med livet ditt. Ditt grunnleggende behov for trygghet og selvrespekt, kommer i fokus. Du forstår at trygghet må finnes i deg selv, og ikke i noe ytre. Din opplevelse av autoriteter utfordres og kan endre karakter, og med det mulighet for dyp innsikt i hva du trenger for å få på plass egenautoriteten i livet ditt.  Bli ikke overrasket dersom et ønske om suksess i yrkeslivet begynner å ta form. Hjem og familie er ekstra viktig under denne fullmånen, men en viss utålmodighet kan få deg til å endre måten du uttrykker meningene dine på.

Et godt råd er å hente fram kraften i viljen og styrken din

SKORPIONEN
Selv om denne fullmånen har gode aspekter til tegnet ditt, kan du likevel føle deg reservert og tilbakeholden når du skal uttrykke deg. Blir du irritert kan du bite fra deg på en sarkastisk måte. Pass på så du ikke skaper for stor avstand mellom deg og andre. Merkur går retrograd, og du kan oppleve at det du sier blir misforstått. Du trives best med praktiske og fornuftige aktiviteter, og har du muligheten til å tilbringe tid utendørs, vil det gjøre deg godt. Følelsene, holdningene og verdigrunnlaget ditt får en gjennomgang, og kan justere seg basert på endrede erfaringer over tid.

Et godt råd er å slippe til tankene som kommer

SKYTTEN
Dine verdier er i fokus under denne fullmånen. Dine indre holdninger har mye å si for den ytre finansielle situasjonen, og kvaliteten på hva du erfarer er viktig. Å behandle penger på en sunn, avbalansert måte er en viktig åndelig lekse, og bidrar til at egenverdet ditt styrkes. Har du muligheten til å unne deg noe som fornyer deg både fysisk og mentalt, vil de nye erfaringene kunne gi deg følelsen av mening med livet. Dette gjelder både i det åndelige, så vel som det fysiske. Å lese en god bok kan virke like inspirerende som noe annet, det viktigste er at du gjør det.

Et godt råd er å kjenne på hva som bringer lidenskap og stolthet inn i livet ditt

STEINBUKKEN
Denne fullmånen faller i ditt eget tegn, og livskvaliteten din settes under lupen. Spørsmålet om hvor fornøyd du er med innholdet i hverdagslivet, setter søkelyset like mye på dine følelsesmessige behov, så vel som de materielle. Trygghet og kontroll i det ytre er viktig, men opplevelsen av nærhet og omsorg fra de du har rundt deg, får ekstra oppmerksomhet under denne fullmånen. Det er ikke alltid du føler at andre gjør som forventet, noe som kan endre ditt syn på hvor du skal legge energien din. Innsikt og glimtvis forståelse av hva som er viktig for deg, kan få deg til å endre kurs.  

Et godt råd er å se ting i et større og mer langsiktig perspektiv

VANNMANNEN
Under denne fullmånen kan du oppleve at det kastes lys over mange av de følelsene du har som ligger uforløst og skaper indre støy. Bruk tid på å vende blikket innover, og kjenn etter hvilke kvaliteter du ønsker å fylle livet, og hverdagen din med. Glimt av konkrete ting du kan sette i gang, kan resultere i at veien videre bli mer interessant for deg. Du liker ikke for mange regler og rutinepregede oppgaver, men en åndelig oppvåkning som viser deg hvilke verdier du kan bygge videre på, gir en følelse av mening.

Et godt råd er å være åpen for det som kommer til deg

FISKENE
Vennskap basert på likeverd står i fokus under denne fullmånen. Du setter pris på den nære og gode samtalen, og opplever at riktig bruk av vennskap er en stor kilde til styrke. Du trenger å være i aktivitet, og behovet for å være kreativ er sterkere enn vanlig. Like viktig er kvaliteten på det du gjør. Du trenger opplevelser som du kan ta med deg videre og huske som solide og fylt med glede og trygghet. Det indre barnet i deg trenger å få utfolde seg. En tur på stranden, eller noe som inneholder lek og moro, passer godt under påvirkningen denne fullmånen gir. 

Et godt råd er å være åpen for det som inspirerer deg

GOD FULLMÅNE!


Comments are closed.

Post Navigation