SØNDAG 19. APRIL KL 16.47 gikk Solen inn i Tyrens tegn.
Som Tyr er du rolig, og utstråler en tålmodighet mange bare kan misunne deg. Noen av de beste egenskapene dine er din trofasthet, lojalitet og utholdenhet. Du er flink til å lytte, og tenker ofte gjennom ting før du kommenterer. Tyrer er kjent for å være veldig konservative, står ved sine beslutninger, og liker ikke brå og raske forandringer. Men blir dine grenser tråkket over, sier du klart i fra og kan skape det som for andre kan oppleves som et aldri så lite jordskjelv.

URANUS, PLANETEN FOR NYSKAPING, GIKK INN I TYREN i mai 2018, og skal være der i noen år framover. Mange Tyrer merker at de er mer rastløse enn vanlig, eller at de blir kastet inn i nye og uvante situasjoner, hvor det kreves at de må forholde seg til ting på en annen måte enn før. Det kan være utfordrende å erfare at gamle måter å løse situasjoner på, ikke lenger fungerer slik du er vant til. Der hvor du som Tyr satte på bremsene og holdt fast i det trygge og forutsigbare, krever Uranus nå at du tenker nytt. Det er bedre å flyte med og akseptere endringene, enn å holde fast ved det gamle som likevel er i ferd med å gå ut på dato.

DETTE ÅRET legger du mye fra fortiden bak deg, og du kjenner at du er klar for noe nytt. Du ønsker å bryte ut av det som etter hvert føles som både kjedelig og trivielt i livet ditt. Behovet for å få mer innhold i livet presser på, og en ny styrke og målrettethet tar form. Forandringer du tidligere har kviet deg for, våger du nå å gjøre noe med. Det skal sies at noen av forandringene du står overfor vil tvinge deg ut av komfortsonen. Det kan kjennes ubehagelig, men du forstår viktigheten av å tenke nytt og bevege deg framover. Et resultat som kommer i kjølevannet av å våge å flytte egne grenser, er frihetsfølelsen som gir tilgang til din indre kreativitet og skaperkraft. Det gir styrke og selvtillit. Det er viktig at du tror det er mulig å nå målene du setter deg.

SOMMER OG FERIEPLANER påvirkes av koronatiden vi lever i. Men som den Tyren du er vet du å skape nytelse, og dette året trenger du å gjøre ting som ikke krever så alt for mye av deg. Det kan bety gode og late dager på hytta eller dagsturer i området rundt der du bor. Det viktigste nå er å nyte dager i avslappende omgivelser. Gjentagelse er et riktig motto for deg nå, så hold deg til det vante som gir deg ro i sjelen. Da er det lettere å forholde seg til endringer som skjer ellers i livet ditt.

YRKE OG KARRIERE
Det er i jobbrelaterte situasjoner du kan oppleve størst fremgang i månedene framover. Det kan bli et spennende år for deg som ønsker utfordringer i karrieren. Størst mulighet for endringer gjelder første halvdel av året, men juli og desember er også gunstige måneder. For noen kan tilbud resultere i jobbskifte, mens for andre kan tilbud om kompetanseheving eller en beslutning om å gå i gang med nytt studie bli resultatet. Du er ambisiøs, og ønsker å få brukt flere sider av deg selv. Både Pluto og Jupiter står i positivt aspekt til soltegnet ditt hele dette året, noe som kan gi deg mye av den støtten du trenger. Du kan oppleve positivt resultat av noe i desember, som blir konkretisert februar neste år. Trygghet er viktig for Tyren, og for noen kan økonomien svinge litt dette året. Det er viktig at du tar dette med i betraktning når du skal inn i noe nytt.

KOMMUNIKASJON
Du er både smidig og fleksibel i din kommunikasjon med andre dette året. Du klarer å formidle deg slik at andre forstår hva du sier. Du liker å få med deg det som skjer, og lærer gjerne mer om emner som interesserer deg. Du kommer godt overens med de fleste, men vær likevel oppmerksom på at du kan komme opp i situasjoner hvor det blåses liv i gamle konflikter, og du må bruke diplomati for å skape ro. Noe av dette vil minne deg på at det er på tide og legge fortiden bak deg, og begynne å se fremover med nye øyne. Stol på deg selv og din egen vurderingsevne. Se opp for misforståelser i perioden 18. juni – 12. juli, og sørg for at andre forstår hva du mener. Dette gjelder også perioden 14. oktober til 3. november, en periode hvor følelsene kan svinge mer enn normalt.

KJÆRLIGHET  
I kjærligheten ligger mulighetene nå åpne for at du kan bevege deg ut av den trygge og forutsigbare komfortsonen. Du er vanligvis både konservativ og forsiktig, og liker ikke for mange følelsesmessige svingninger i et forhold. Du liker å vite hva du har å forholde deg til. Men livet ditt er i endring, også behovet for at kjærligheten og hverdagen skal bli mer inspirerende. Du kan oppleve gode dager i kjærligheten spesielt i perioden fra midten av mai til midten av juni. Her kan fullmånen i Skorpionen 7. mai bli ekstra spennende.
Også høsten bringer med seg gode dager med litt ekstra romantikk. Dette gjelder spesielt store deler av oktober, samt i perioden 22. november – 15. desember.  

Å skulle åpne seg for noe nytt er ikke alltid like enkelt for en Tyr. En frykt for avvisning kan få deg til å repetere gamle mønstre, og begrenser muligheten for noe nytt. Venus går retrograd fra 13. mai – 25. juni, og spesielt dagene mellom 18. – 25. juni er det viktig å være åpen og kommunisere tydelig. Nymånen/eklipsen 21. juni kan hjelpe til med få sagt det du har på hjertet. Det kommer ingenting inn i en lukket hånd, så vurder om du skal slippe inn mer lys og varme der hvor dette kommer til deg. Å ta i mot kan bety både glede og mer frihet for den enkelte, og at eventuelle problemer som ligger under overflaten tas tak i og ryddes opp i. Du forstår at framtiden kun kan bli bedre ved å legge bak deg erfaringer som ikke lenger gagner deg.  Dette gjelder enten du er singel eller er i et forhold.


I oktober er det duket for flørt, og det ligger romantikk i luften. Kjærlighetsplaneten Venus er i dype og intense Skorpionen perioden 22. november – 15. desember. Dette kan sette i gang lidenskapelige følelser, og få kjærligheten til å blomstre. Men se opp for sjalusi og misunnelse. Det kan oppstå misforståelser i perioden 14. oktober – 3. november når Merkur går retrograd. Oppstår det utfordringer i denne perioden er det enklest å løse opp i dette etter 20. november.
Å bevege seg ut av komfortsonen betyr og våge å skape andre muligheter som gir erfaringer. 

Eklipsene som oppstår ved fullmånen 21. juni og nymånen 5. juli kan vekke opp verdier i deg som gjør at du lettere får tak i hva som er riktige valg du må ta for å bygge et nytt og bedre fundament i livet ditt.

Godt år, og husk å ta vare på deg selv!

Comments are closed.

Post Navigation