ASTROLOGISK WORKSHOP SØNDAG 10. JUNI:
NEPTUN – spiritualitet vs eskapisme – og din identitet

På hvilket område i livet går du i offer, og hvorfor?

Neptun regnes for å være en høyere oktav av Venus. Mens Venus styrer kjærlighetslivet mennesker i mellom, handler Neptun om den universelle kjærligheten. Neptun ønsker å ta oss til et høyere bevissthetsnivå – bort fra forvirring og ut av rollen som «livets offer» – og det er da kanskje ikke så rart at planeten bl a styrer pinealkjertelen – som vi må jobbe med for å styrke intuisjonen. Neptun hersker også ryggmargskanalen, samt chakraene/auraen. Neptun vil at vi får tak i spiritualiteten og idealene våre, medfølelsen, intuisjonen og idealismen. Har Neptun i horoskopet vanskelige aspekter, kan vi flykte inn i latskap, misbruk av rusmidler, eskapisme, moralsk forfall, selvbedrag og forvirring. Neptun tåkelegger, for å få oss til og gi slipp på idealer utgått på dato! Her må vi jobbe, for å klare og se inn i tåkeheimen. Neptun ønsker at vi finner «hjem» igjen, så Sjelen forstår at den ikke er separert fra en høyere bevissthet – og derigjennom klare å skape et ego i balanse.

Vi jobber som vanlig med den enkeltes horoskop, derfor er det BEGRENSET ANTALL PLASSER.

Tid: Søndag 10. JUNI kl 10.30 – 16.30
Sted: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)
Pris: Kr 1.000
Påmelding: post@gunn-irene.no

Lærere er astrologene Gunn-Irene Nicolaisen, og Kristin Egeland. Vi har mange års erfaring med astrologiens verden.

Velkommen til oss!

Comments are closed.

Post Navigation