KURS

LÆR ASTROLOGI ENKELT – TRINN FOR TRINN PÅ NETTET!

Astrologi betyr «stjernespråk», og er et mange tusen år gammelt system. Et horoskop forteller både om fortiden, nåtiden og hvordan fremtiden kan se ut. Den belyser mønstre vi har, og hvordan vi kan endre dem dersom de ikke er til vårt beste.

De fleste er inneforstått med at månefasene påvirker oss, og mange opplever forandringer i følelseslivet eller med nattesøvnen når det f eks er fullmåne. På samme måte påvirker også de andre planetene. Det er også mange som har fått med seg at det kan oppstå forvirring rundt kommunikasjon, når Merkur går retrograd. Men hva står Merkur for? Og hva vil det si at en planet går retrograd? Hvor ofte skjer det?

I Stjerneklart har vi utarbeidet et grunnleggende kurs, hvor du får en trinn-for-trinn innføring i denne spennende verden.

Kurset er nettbasert, og du følger hele veien ditt eget tempo. Er det noe du lurer på, så er personlig oppfølging en del av kurset. Du kan underveis stille spørsmål om alt du måtte lure på i forbindelse med de ulike temaene i hver modul. Ved kursstart får du også ditt eget horoskop (kart), som du bruker under hele kurset. På den måten blir du også bedre kjent med deg selv, samtidig som du lærer de astrologiske prinsippene. Vi brenner for dette faget, og har til sammen mange års erfaring som fulltids astrologer.

Kurset består av åtte moduler, og gir deg en innføring i bl a

*                 stjernetegnene

*                 husene (livsområdene)

*                 elementene

*                 planetene

*                 hovedaspektene

og hvordan du går frem for å tolke et horoskop.

Du får tilsendt en modul av gangen, og svarer på noen enkle spørsmål i hver modul, før du får neste. Ved kursslutt får du en minitolkning av horoskopet ditt sammen med kursbeviset. Vi har også påbyggingskurs, hvor vi går mer i dybden.

Pris: Kr 2.500 – alt inkludert!

Ønsker du mer informasjon, eller vil melde deg på kurs, send en mail til post@stjerneklart.com

—————————————————————————————————————–

TAROTKURS:

TAROTKURS med personlig oppfølging!        

Tarot er et spennende verktøy også DU kan lære.

imageStuder TAROT hjemme i din egen stue, og få hjelp og veiledning når du måtte ønske det!

• Du får også din egen kortstokk

• Du lærer deg kortenes betydning, og lærer å forstå helheten

• Du lærer intuitiv tolkning, og har mulighet for å utvikle evnene dine

• Du lærer ulike tarotlegg

• Kommunikasjon – hva kan man si – og hvordan.

• Du får individuell oppfølging

• Du får noen å diskutere med og å spørre om det du lurer på.

Du får tilsendt TAROTKORT i posten, resten av kursmaterialet sendes pr.epost. Kurset inneholder ulike moduler, og tilpasses utfra om du er nybegynner eller har grunnkunnskaper fra før. Du bestemmer selv i hvilket tempo du ønsker å gjennomføre kurset. Kursavgiften kr. 2100,- betales ved oppstart. Beløpet kan deles opp i to rater hvis ønskelig.

Du lærer et verktøy du kan bruke til å hjelpe venner og bekjente rundt deg. Etter hvert vil du se at dine intuitive evner våkner og gir deg svar – og da er du i gang!

Ta kontakt med Gunn-Irene på tlf. 93006304, eller send

en mail til post@gunn-irene.no for mer informasjon.

Du mottar et flott KURSBEVIS når du er ferdig med kurset. Dette kan være starten på din egen bedrift.

 

Legg igjen en kommentar