Astrologi

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

imageDen astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Jeg gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike tema, med 10 – 15 sider lettlest og informativt innhold!

Personlige horoskop du kan velge mellom:

Sjelevenner/relasjonshoroskop                                        kr 700,- 

Dette horoskopet gir deg et dypt innblikk i hva det betyr for deg å elske, å være en bror, søster, venn, kollega, partner og kjæreste til andre. Vår evne til tilknytning dannes i barndommen. De færreste kommer gjennom de tidligste årene uten skrubbsår. Hvilke emosjonelle mønstre bærer du med deg? Hvilke forventninger har du til relasjoner? Det er viktig å kjenne egne behov, så vi ikke ubevisst forventer at andre skal fylle dem. Mange forhold kunne vært sunnere, om ikke partene hadde gått med forventninger den andre ikke har mulighet til å fylle. Dette gjelder ikke bare i kjæresteforhold, men til alle mennesker rundt oss.

Horoskopet «Sjelevenner» går i dybden på plasseringen av Månen (emosjoner, instinktive reaksjoner og ditt ubevisste jeg), Merkur (kommunikasjon), Venus (verdien du legger i relasjoner), Mars (lidenskap, begjær, hvordan du håndterer konflikter og hvordan din livskraft på en naturlig måte søker utfoldelse), Nordnoden (sjelens vei) og områdene for tidlig barndom (3.hus), oppvekst i hjem og familie (4. hus), alle typer relasjoner (7. hus) og vennskap/sosialt liv (11. hus).

Horoskopet er på 25 – 35 sider, og gir en dybdeforståelse av hvem du er.

Englehoroskop                                                                               kr 700,

Et fødselshoroskop inneholder veldig mye informasjon, og kan tolkes fra flere utgangspunkt og med ulike vinklinger. Dette horoskopet tar deg med inn i englenes verden, og forteller hvilke engler som er rundt deg med utgangspunkt i ditt unike fødselsøyeblikk! Det inneholder også forslag til øvelser og meditasjoner, ut fra horoskopet og dets innhold. I denne rapporten beskrives

  • Dine sterkeste engleforbindelser
  • Engler i dagliglivet
  • Samspillet mellom deg og «dine» engler

Rapporten inneholder også bl a en oversikt over hvilke engler som kobles til de ulike tegnene, planetene, himmelretningene og årstidene.

Fødselshoroskop                                                                  kr 500,-

Viser hvem du er sett fra et astrologisk perspektiv, din innstilling til livet, mentale interesser og ressurser, hvordan du når dine mål, hvor du er kreativ, unik og ambisiøs eller kanskje ustabil.

Karmisk horoskop                                                                                kr 500,-

Viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner din sjel har i dette livet. Tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses, service som må ytes. Et sjel til sjel møte med deg selv.

Yrkeshoroskop                                                                      kr 500,-

Analyse som er ment som en guide til å finne ditt rette yrke. Samtidig viser det din personlighet, styrke, hemninger, ubrukt potensiale, kreativitet og egen evne til å tjene penger.

Kjærlighetshoroskop                                                              kr 750,-

Viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver enkelt sitt ståsted. Det viser også hva du søker hos en partner.

Relasjonshoroskop mellom to personer                                  kr 500,-

Viser samspillet mellom deg og event. venn, arbeidskollega, samarbeidspartner. Hvor samarbeider dere best, og hvor liggerulikhetene som kan skape utfordringer man må være oppmerksom på.

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger jeg navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested.

Til kjærlighetshoroskop / relasjonshoroskop trenger jeg samme opplysninger på personen du vil ses i forhold til.

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 200,-.  

BESTILLING og FØDSELSDATA sender du til meg på epost post@gunn-irene .no, eller på tlf 93006304.

Jeg har forhåndsbetaling på horoskopene, og knt.nr er 1607 37 85468

Ønsker du personlig veiledning, tar jeg konsultasjoner på:

Studio H, Helse Healing Helhet, Ryggeraet 49, 1580 Rygge

Bor du langt unna tar vi konsultasjonen på telefon.

En astrologisk konsultasjon tar en time og koster kr. 1200,- for enkeltpersoner, og kr 1800,- for par.

 

Legg igjen en kommentar