Clairvoyant reading

… en sjel til sjel kommunikasjon      

Under en reading sitter jeg med øynene lukket og tjuner meg inn på auralaget ditt via tredje øye. Her ligger all informasjon om deg lagret. Jeg formidler det du viser fra sjelsplan – det du er klar for å gripe fatt i her og nå. I dette ligger muligheten for å uttrykke hva som hindrer deg i å leve slik du ønsker.

  • Du får mulighet til å se på, rydde opp i, og forstå indre tvil og usikkerhet, samt hjelp til å forsøke å finne ut av hva du egentlig vil. Vi ser på blokkeringer og muligheter.
  • Det kan dukke opp tidligere liv, en regresjonsteknikk som er relevant i forhold til situasjonen du står i nå. Dette kan kanskje gi en forklaring på ting du har «visst», men ikke helt forstått.
  • Synliggjøring av gamle KARMISKE mønstre kan gi deg en større innsikt  i deg selv.

Ved å bruke teknikkene og evnene jeg har til rådighet, kan jeg via det tredje øye se på og forsøke å imagehjelpe deg med prosessene du står i for øyeblikket. Det viktige under en reading er å komme fram til ditt potensiale og ikke dine begrensninger. Meningen er at du lettere skal se hva som er den egentlige utfordringen i din situasjon, samt hva du kan gjøre for å oppnå best mulig resultat. Du kan få bedre oversikt og forståelse, noe som kan gjøre deg mer bevisst og handlekraftig, slik at du får tatt de avgjørelsene du ønsker.

Kanskje readingen kan bli en spennende og positiv opplevelse som bevisstgjør og setter deg i stand til å forandre ting i livet ditt. Jeg jobber med å balansere energiene underveis, og dette har gjerne en healende effekt. 

Har du ikke mulighet for personlig oppmøte, kan vi ta konsultasjonen på telefon

Jeg treffes på: tlf 93006304 eller epost: post@gunn-irene.no 
En Clairvoyant reading tar en time, og koster kr 900,- 
Konsultasjon med par koster kr 1.200,-

Legg igjen en kommentar