ASTROLOGISK WORKSHOP LØRDAG 5. MAI: Transformatoren PLUTO – og din IDENTITET

Pluto er kjent som den store tranformatoren i solsystemet vårt. Mange har et litt anstrengt forhold til denne planeten, som hersker over liv, død og gjenfødelse. Det Pluto driver oss til, er forvandlingsprosesser. Jo mer motstand vi har mot endring, jo vanskeligere kan denne prosessen oppleves – men endringen kommer, enten vi vil eller ikke. Det heter seg at de broene du ikke brenner selv, de brenner Pluto for deg, vi blir «pålagt» å skape en ny form og struktur – når Pluto kommer i transitt. Pluto vil at vi skal få ny innsikt, øke bevisstheten, og gi slipp på alt det som ikke lenger gavner oss!

Hvor Pluto står i fødsels/årshoroskopet, sier bl a noe om vårt forhold til makt/avmakt, evne til å gi slipp for deretter og skape noe nytt. Pluto viser både vår vilje til forandring, men også hvor vi er destruktive.

I går, søndag 22 april, starter Pluto en retrograd reise, som varer helt til oktober i år. Det betyr at vi alle må ned i dypet og jobbe med «skyggene» våre, for å kjenne etter hvordan vi har det. Er det noe som skal gis slipp på, så er tiden nå!

Du får best utbytte av denne workshopen dersom du har vårt Grunnkurs i Astrologi, eller tilsvarende kunnskaper. Ta gjerne med kompendiet fra Grunnkurset, du får også et eget kompendium om Pluto, inkludert i prisen.

Vi jobber som vanlig med den enkeltes horoskop, derfor er det BEGRENSET ANTALL PLASSER.

Tid: Lørdag 5. MAI kl 10.30 – 16.30
Sted: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)
Pris: Kr 1.000
Påmelding: post@gunn-irene.no

Lærere er astrologene Gunn-Irene Nicolaisen, og Kristin Egeland. Vi har mange års erfaring med astrologiens verden. Velkommen til oss!

Comments are closed.

Post Navigation