DENNE FULLMÅNEN setter søkelyset på de ekte verdiene dine, og ber deg bli bevisst på hva du gir liv til, og hva som er oppriktig sant for deg. Er det du gir energi til, i tråd med hva du ønsker deg?

Egenutvikling handler om å få innsikt i hvilke mønstre du går og bærer på, og se om disse støtter eller motarbeider deg. Under denne fullmånen går kommunikasjonsplaneten Merkur retrograd, hvilket gir deg muligheten til i et retroperspektiv, å se nærmere på hvordan tankene dine vandrer, hvilke fokus du har, og ikke minst holdningen du har til deg selv. Snakker du deg selv og livet ditt ned, eller er du flink til å gi deg selv den støtten du trenger på den livsveien du går akkurat nå? Dette er en fin tid til å rydde opp i eget indre landskap, der du ser at det er nødvendig!

MED SOLEN I KVALITETSBEVISSTE TYREN kommer det som har verdi for deg på bordet, og det er en kjensgjerning at Tyren setter pris på alt som er behagelig og kan oppfattes gjennom sansene. Det en Tyr bygger opp, bygges opp langsomt og sikkert over tid. Her er fruktbarhet og tålmodighet stikkord. Under denne fullmånen står Solen sammen med den nordlige måneknuten, setter søkelys på veien fremover, og hvilke veivalg som må tas for å komme deg dit du vil. Dette gir deg en unik mulighet til å fokusere på hvordan du egentlig ønsker å ha det. Nok en gang vil et ærlig møte med deg selv, gi deg kontakt med hva du på sjelsplan trenger for å gi deg selv et godt dytt videre på veien.

UNDER DENNE FORMØRKELSEN STÅR MÅNEN I DYPE OG TRANSFORMERENDE SKORPIONENS TEGN. Her står den sammen med den sydlige måneknuten, hvilket under denne eklipsen kan sies å gi et dobbelt karmisk preg. Gamle følelser og hendelser fra fortiden kan for n’te gang komme opp til overflaten, noe som kan oppleves intenst og krevende. Skorpionenergien er kjent for å grave dypt. Det kan være at noe du trodde du var ferdig med, må ses på en gang til før du klarer å slippe det helt. Temaer som har hatt en tendens til å gå i loop og hindre deg i å komme deg videre, kan nå få et annet utløp. Tidligere har gamle sår kanskje bare fått skorpen revet av, for så å bli dyttet ned i «glemselens dyp» i nok et forsøk på å glemme smerten som har vært for vond å kjenne på. Det finnes vel knapt noe som er enklere enn å sette sine egne behov til side. Dette spesielt hvis selvsabotørens indre stemme kun gir en følelse av emosjonell krise, hvilket i praksis også er veldig utmattende. Men et slikt mønster skaper ingen endring.

KJÆRLIGHETSPLANETEN OG ESTETIKEREN VENUS, som handler om hva vi liker og har behov for, står sammen med den sårede kentauren Chiron i Værens tegn. Chiron viser til livssåret vårt, og kan trigge det i deg som ikke er fornøyd med helheten i tilværelsen. Du kan ha konkrete meninger om hva som vil gjøre deg mer fornøyd, men erkjenner at tiden løper fra deg uten at noe blir gjort. Jupiter, lykkeplaneten som forsterker og belyser de ulike temaene som er aktuelle, har akkurat gått inn i Væren, hvor den foreløpig skal være på visitt fram til høsten. Det kan bety at du får en annen innsikt i og forståelse av ting som gjør det enklere å realisere det som har verdi for deg. Værenergien har som sagt en «plumboeffekt» på det som måtte stå i stampe. Herskeren Mars står sammen med Neptun i Fiskene, så det er mulig du kommer lengst med å søke innover i deg selv og følge det drømmene og intuisjonen forteller deg gir de beste løsningene.Denne eklipsen gir deg drahjelp til å bli bevisst hvilket genuint verdigrunnlag du vil bygge videre på. En eklipse betyr også at effekten av valgene dine får betydning i lang tid fremover. Så hvilke drømmer har du? Husk at det er lov å ta beslutninger som får deg ut av gamle spor og gir personlig vekst. Det er lov å skape grunnlag for nytenkning og bedre livskvalitet. Da kan du leve et liv hvor dine selvdefinerte verdier er det viktigste for deg. Skulle noen prøve å knuse idealene, vil du bare vokse deg sterkere og seigere, siden det er du som med din sannhet vet hva som er best i ditt liv!

GOD FULLMÅNE!

Lyst til å lære astrologi?
Vi har nettkurs for både nybegynnere og viderekomne. Alle kursene til Stjerneklart bruker deltakernes fødselshoroskop som utgangspunkt for læringen, og baserer seg på det personlige. Samtidig med å lære astrologi, får man en dypere innsikt i og forståelse av seg selv. Nettkursene våre følger du i ditt eget tempo.

Besøk gjerne hjemmesiden vår www.stjerneklart.com for mer informasjon, eller send oss en epost til post@stjerneklart.com

Photo by Unsplash/Mathew Schwartz

Comments are closed.

Post Navigation