PÅSKENS FULLMÅNE bærer med seg sterke krefter, og oppfordrer oss til å søke innover og kjenne på våre kjerneverdier. Er du sensitiv og mottakelig kan du oppleve en indre kamp mellom egoets viljesterke jeg-stemme på den ene siden, og sjelens dype visdom på den andre siden. De to sidene snakker forskjellige språk, om vi ikke jobber for å integrere dem. Fordi denne fullmånen er i Vektens tegn, handler det om å samarbeide og forstå begge sider. Lytt innover og søk etter det som gir deg best støtte og mening i eget liv.

MED KRAFTEN SOM SOLEN I VÆREN GIR, aktiveres både Værens styrke og kampvilje. Denne kraften er på ingen måte redd for utfordringer, og har det motet som trengs for aktivt å handle i pakt med egen visjon og overbevisning. Her kan du kjenne på hva som er din styrke, og på hvordan du bruker den i dagliglivet ditt.  

SAMTIDIG BEFINNER MÅNEN SEG I DIPLOMATISKE OG OMTENKSOMME VEKTEN, som på ingen måte ønsker å komme i konflikt med noe eller noen. Her er det lett å kjenne ubehag dersom ubalansen både i det indre og ytre blir for stor. En bevisstgjøring på om du er konfliktsky og oftest trekker deg tilbake, eller om du aktivt søker å skape harmoni i en konflikt, kan gi deg en spennende innsikt i egne mønstre.

NEPTUN OG JUPITER står nå sammen i Fiskene, og kan være til stor hjelp dersom du søker å finne den indre visdommen i deg som bærer din sjels urgamle språk, tilegnet av erfaringer gjennom mange inkarnasjoner. Dette er den indre stemmen som vet hva sjelen trenger for å fylles med det som er meningsfullt for deg. Klisje? Nei, på ingen måte! I tillegg gir både Mars og Venus i Fiskene drahjelp til å kjenne på hvilke dype verdier som er viktigst. Mars kalles krigsguden, og er hersker over Væren. Normalt betyr det en utagerende og dynamisk energi, men i Fiskene får den et pasifistisk og humant preg over seg. Dette passer godt sammen med herskeren av Vekten, kjærlighetsplaneten Venus, så ikke bli overrasket om du kjenner deg mer bløthjertet enn vanlig. Vi kan kalle det kjærlighetens språk, med mulighet for at denne inntar en klarere og sterkere plass hos deg akkurat nå.

MEN vi må også ta med Plutos sterke dynamiske aspekt til fullmånen. Noen vil oppleve en indre kamp mellom egoets vilje og sjelens mer forsonlige språk. Er livet ditt konfliktfylt for tiden, kan det være greit å se at denne fullmånen kan aktivere både tendensen til maktkamp og en mer fredelig løsning. Det kan gi en følelse av indre skjebne og fastlåsthet. Derfor kan det være lurt å lytte innover og finne din indre overbevisning før du gjør noe. Valget er ditt.

MED SYDNODEN I SKORPIONEN kan hendelser fra fortiden komme opp til overflaten, og sette i gang ulike følelsesaspekter. Hva med å ta en realitetssjekk? Kan det være lurt å ta en ekstra titt inn i sakens kjerne og se om det er mer å jobbe med, eller om komposteringsprosessen er ferdig, slik at temaet kan falle til ro?

NORDNODEN, SJELENS VEI FRAMOVER, står nå sammen med Uranus i Tyren. Uranus har stått der en stund, og vært med på å bryte opp i fastlåste mønstre som trenger å endres på. Vi bærer med oss mange mønstre, som egentlig har gått ut på dato. Nå nærmer taletrengte Merkur seg, så både tanker og sinn kan få en ny og oppfriskende måte å se ting på. Ny innsikt kan gjøre det enklere å sette ord på ting, og innholdet i hva som formidles kan overraske og gi ny mening.

GOD FULLMÅNE!  

Mer informasjon om kurs finner du på www.stjerneklart.com

Foto: Linda Østerdahl

Comments are closed.

Post Navigation