LØRDAG KVELD BLE SINNENE SATT I KOK over hele Norge, fordi stemmegivningen i Melodi Grand Prix-finalen kollapset. Astrologisk kan vi enkelt forklare dette. Mandag 17. februar kl 01.54, begynner Merkur sin første retrograde ferd i år, men virkningen starter noen dager i forkant. Merkur styrer alt som har med kommunikasjon å gjøre, og det er et vanlig råd å alltid foreta backup på mobil, mac/pc osv i forkant. For når Merkur først beveger seg retrograd, kan det lett oppstå misforståelser. Dette ble synliggjort under MGP, og vi kan vel kanskje våge påstanden om at NRK ikke hadde en optimal reserveløsning. Sekunder før resultatet fra «folkejuryen» skulle kunngjøres av programlederne, var systemet oppe igjen (vi satt selv med mobilen og erfarte dette) – men NRK valgte da å stenge muligheten for å stemme på nettet. Det var altså mulig å gjennomføre en avstemming som planlagt, men dette ble av en eller annen grunn ikke gjort. Vi er sikre på at publikum både i salen og foran tv’en ville tilgitt «rotet», om alle som ønsket det hadde fått stemt.

MERKUR BEFINNER SEG I FISKENE, og går retrograd på 12 grader og 53 bueminutter. Fiskenes hersker Neptun, er i underkant av 5 grader unna, så vi har også en Merkur/Neptun konjunksjon. En retrograd fase har alltid et «neptunsk slør» over seg, så denne Merkur retro-fasen blir ekstra intens med så mye påvirkning fra Neptun. At det var akkurat MGP som ble mest synlig rammet nå, har nok en sammenheng med at Neptun styrer alt som har med tv, film og dans (show) å gjøre. Merkur står for øvrig i Vannmannen fra 5. – 16. mars.

VIRKNINGEN FOR FOLK FLEST kan f eks være at hverdagslige ting blir mer fjernt, vi kan glemme hvor vi la ting og finne dem igjen på helt uvanlige steder – som at bilnøkkelen ligger i kjøleskapet. Tror du at du begynner å bli glemsk eller i verste fall senil, så tro om igjen. Meningen er at vi nå skal gå i en indre prosess, på alle temaer rundt kommunikasjon, både overfor oss selv og andre. Du kan oppleve at intuisjonen blir sterkere i denne perioden, og at du bare «vet» noe uten å klare og sette ord på det. En fin måte å forholde seg til det hele, er å bli mer drømmende og visjonær, tegne eller male. Har du en indre forfatter, så kan tiden for å begynne og skrive være nå.

NÅR MERKUR SNUR 10. MARS (28 gr 12 i Vannmannen), vil du lettere finne tilbake til ditt gamle jeg. 30. mars er Merkur tilbake på den graden den startet å gå retrograd, og da vil du lettere kunne se hva du har fått tak i denne perioden. Unntaket er de som har bursdag i tiden fra 17. februar til 10. mars, der vil dette være gjeldene i årshoroskopet. Det betyr at du står overfor en prosess med å utvikle intuisjonen, se ting på en annen måte og oppløsning av tankemønstre som ikke lenger gagner deg.

SOM ALLTID MED MERKUR RETRO, så husk å trippelsjekke alle avtaler, kontrakter osv. Ha god tid når du skal ut å reise, forsinkelser er vanlig spesielt på de datoene Merkur snur enten ene eller andre veien.

ELLERS ER DET GREIT Å VITE AT
• Merkur hersker over Tvillingene og Jomfruen, så er du født i et av disse tegnene vil du alltid påvirkes ekstra under Merkur retrograd.

• Merkur går også retrograd fra 18. juni til 12. juli (i Krepsen), og fra 14. oktober til 3. november (i Skorpionen og Vekten). Har du mulighet til å unngå f eks reising på disse datoene, kan du spare deg selv for frustrasjon og ulemper rundt mulige forsinkelser.

www.stjerneklart.com


Comments are closed.

Post Navigation