GRATULERER MED DAGEN SOM KOMMER, STEINBUKKER!

Solen gikk inn i STEINBUKKEN i dag kl 05.21, hvilket betyr solsnu, og at vi nå går mot lysere tider!

SOLEN ER I STEINBUKKEN I PERIODEN 22. DESEMBER – 19. JANUAR 2020

De fleste Steinbukker har en lang og krevende periode bak seg, hvor de har vært nødt til å ta tak i utfordringer som har krysset deres vei. Det har ikke vært like enkelt, men forhåpentligvis har det ført til et indre oppgjør hvor du som Steinbukk har lært å respektere deg selv og dine grenser. Ingenting er bedre enn å kjenne at du står støtt i deg selv. Du går nå inn i et nytt år med nye muligheter!

JUPITER, den store lykkeplaneten, gikk inn i Steinbukken 3. desember, og skal være i tegnet fram til 19. desember 2020. Det sies at den som er født i det tegnet Jupiter hospiterer, kan vente seg medgang og hyggelige endringer. Som Steinbukk har du kanskje allerede merket noe som kan minne om små lysglimt, i form av hyggelige hendelser og positive opplevelser i hverdagen. Noen av disse endringene er av varig verdi, andre mer forbigående. Ta til deg det som gir deg glede!
I tiden framover mot SATURN OG PLUTOS møte på stjernehimmelen 13. januar 2020, kan det være lurt å ta en evaluering og reflektere litt over hvordan du har det i livet ditt akkurat nå. Har du tatt de nødvendige avgjørelsene og grepene, eller er det fortsatt noe som gjenstår i forhold til prosessene som pågår?

SATURN handler om regler, grensesetting, konsekvenser og å finne retningen i livet.
PLUTO tar deg med ned i dypet av sjelen din, og spør deg om du følger din indre sjels visdom.

Ikke la frykten begrense mulighetene dine! Våger du å bryte grenser kan du vokse innvendig, eller vokse innenfor de rammene du har. Du kan til og med oppleve at rammene utvider seg, og kjenne på en ny grad av frihet. Gi slipp, og si farvel til gamle vaner som har gått ut på dato. Husk at løper du bort fra problemene dine, løper du samtidig bort fra mulighetene.

URANUS befinner seg i Tyren, og støtter deg i å gjøre endringer som er nødvendige. Dette gjelder særlig de som er født i begynnelsen av Steinbukken, men alle Steinbukker vil merke det. Privat kan du plutselig forstå hva du trenger for å ha det bra, og du vil gjennom året kjenne på en sterkere selvtillit som gjør at du lettere går for det du vil ha. Dette gjelder både privat og i jobb.
Hvordan året blir i sin helhet, kommer vi tilbake til ved senere anledninger .

Photo Adi Goldstein fra Unsplash.com

Comments are closed.

Post Navigation