NYMÅNE, 2. JULEDAG, OG EKLIPSE!
Det er lov å skape endringer i livet! Hvis vi aldri begynner å snakke hyggelig til oss selv,
blir vi bare gående rundt i en sirkel. Det er på tide å gjøre noen endringer, spørsmålet er bare hvilke…

Torsdag 26. desember kl 06.13 er det nymåne 4 grader 07’ i Steinbukken. Nymåner betyr begynnelser, og det handler om å legge gamle og utgåtte temaer bak seg. Denne gangen står Sydnoden sammen med nymånen, hvilket betyr eklipsetid. Sydnoden viser til vår fortid, og forsterker dette temaet når det oppstår en eklipse.

JUPITER har også blandet seg inn, og hjelper til med å synliggjøre at det fra fortiden, som ligger dypt nede i oss og skaper store utfordringer, nå kan få lov til å kulminere, og endre status fra livssår til livserfaringer. Vi kan vokse i oss selv, og få dyp innsikt i vår egen historie. Vår fortid gjør oss til den vi er, og erfaringen vi har kan bli vår styrke.

URANUS i Tyren står i et godt aspekt til nymånen, og begge befinner seg i jordtegn. Det betyr at endringene vi gjør, lettere kan slå røtter og gi et varig resultat. Det handler om å ta oss selv på alvor! Hvor fint kan ikke det være? Vi vet at ting tar tid, og vi opplever ofte at vi kjører denne evinnelige repeatknappen på temaet Janteloven inni hodet. Vi er gode på det! Men hva betyr så nye begynnelser? Jo, å endre på noe vi ikke trenger lenger. For å få det til, trengs bevisstgjøring. Hvis vi aldri begynner å snakke hyggelig til oss selv, blir vi bare gående rundt i en vond sirkel. En god start kan være å se ut av boksen for begrensninger, og sette oss noen mål. Det nærmer seg et NYTT ÅR, og en fin tid for å manifestere endringer/forbedringer.

VENUS i Vannmannen står i et spenningsfelt til Uranus, så et behov for frihet fra fastlåste tanke – og følelsesmønstre  kan gjøre seg gjeldende. Dette kan få deg til å lengte etter spennende felleskap med andre på et åndelig og intellektuelt plan. Mennesker som er kreative og utadvendte kan appellere sterkt til deg nå, mens monotone relasjoner fort kan oppleves kjedelige og innholdsløse. Kanskje er en kombinasjon av forskjellige mennesker i livet ditt riktig, hvilket kan dekke behovet for både skaperkraft og inspirasjon på den ene siden, og trygghet og forutsigbarhet på den andre. Noen ganger er ja takk begge deler riktig, andre ganger er det nødvendig å rydde opp for å skape det som trengs for å få en meningsfull tilværelse. Forsøk også å unngå og bruke penger for å dekke følelelsesmessige behov. Dette kan være egne behov, eller at du fristes til å bruke penger for å dekke behov hos andre som du kunne ha dekket med og gi av deg selv. Fordi Uranus er en del av bildet her, kan det oppstå uventede og akutte situasjoner. Om det skulle skje, så kan det være et godt råd å plante begge bena godt på jorden, og ta et overblikk over situasjonen før du handler. Har du gått og vurdert en eller flere endringer, kan du få god drahjelp av denne eklipsen til å handle.

Du vet best selv, det viktigste er å våge og tenke, og evaluere utfra hva du trenger i livet ditt. En eklipse betyr at effekten av det som skjer varer over lengre tid enn en nymåne normalt gjør.

GOD NYMÅNE OG ROMJULSTID!

Photo by Siim Lukka on Unsplash.com

Comments are closed.

Post Navigation