Vi nærmer oss slutten av juli og mange er fortsatt i feriemodus. Enten det er sånn eller slik, egner denne helgen seg til å slappe av og kose seg. Vi er inne i Løvens tegn, og er det noe Løven kan, så er det å nyte tilværelsen når det er rom for det. Den evner å koble av og lade batteriene, slik at kropp og sjel har det nødvendige overskuddet som trengs i en aktiv hverdag.

Merkur som styrer mye av tankevirksomheten vår, entrer Jomfruen denne helgen, og er i god dialog med den karmiske nodeaksen. Det betyr at du i ro og fred kan tenke gjennom viktige ting, og få klarhet i det som måtte ha vært uklart, slik at du lettere finner løsninger du kan bruke i tiden framover. Jomfruen kan være veldig analytisk og detaljorientert, så pass på så du ikke overanalyserer situasjonen.

Månen befinner seg i Skytten fram til tidlig søndag morgen, noe som hjelper deg å utvide horisonten og forstå ting bedre. Det kan forenkle prosessen når du skal ta både små og store beslutninger som er viktige for deg.

Helgen egner seg også godt til å stelle og stulle hjemme, rydde litt, gjøre husarbeid, stelle i hagen, eller annet forefallende arbeid det måtte være behov for. Spesielt søndagen vil være en god dag for det praktiske. Det viktigste er at det du gjør gir ro og sjelefred mens du holder på.

GOD HELG!

Foto: Gunn-Irene Nicolaisen

Comments are closed.

Post Navigation