NODEAKSEN, CHIRON, LYKKEPUNKTET og MÅNEFASENE

Vi står overfor et taktskifte på stjernehimmelen, når nodeaksen i januar neste år går inn i Tyren/Skorpionen. Dette gir en endring i energien både globalt og for hver og en av oss. Siste helgen i oktober, går vi i dybden på hvordan det vil påvirke den enkelte, med det individuelle fødselshoroskopet som utgangspunkt. Hvilke områder i livet blir aktivert hos deg? Hva trenger du å se nærmere på? Hvilke steder er det lurt å være forberedt, og hvilken drahjelp får du? 19. november er det en fullmåne/eklipse, som gir oss en pekepinn på det som kommer.

NODEAKSEN kalles også horoskopets kompassnål. Sydnoden viser hva vi har med oss inn i dette livet fra tidligere, som sjelen ønsker å bryte ut av. Dersom livet stadig repeterer seg, er det stor sannsynlighet for at du sitter fast i sydnodens mønstre. Vi er her for å strekke oss etter nordnoden, for å ekspandere og vokse som sjel. Sydnoden kalles også den sydlige måneknuten eller dragehalen, mens nordnoden er det samme som den nordlige måneknuten eller dragehodet.

CHIRON er den sårede healer, han som kunne heale alle andre enn seg selv. I horoskopet representerer Chiron livssåret vårt. Det vi prøver å ikke forholde oss til, men som er et stadig tilbakevendende tema. For å mestre Chiron, må vi våge å fjerne plasteret og klemme ut verken. Ellers vil det vi foretar oss bare lindre symptomene, men ikke fjerne årsaken til det vanskelige. Når vi tar et oppgjør med det som ligger i såret, blir vi fri!

LYKKEPUNKTET er vår personlige gryte med gull, i enden av regnbuen. For å få tak i gullet, må vi våge å legge ut på livets reise. Hver eneste hump i veien, eller bølge på havet, bringer oss nærmere vår egen kilde. Målet er indre harmoni. Veldig forenklet kan vi si at når vi klarer å balansere Månens emosjoner med Solens behov, går vi ut av offerrollen – vi m e s t r e r. Da klarer vi å ta avgjørelser til det beste for oss selv, som igjen vil gi positive ringvirkninger til omgivelsene.

MÅNEFASENE har stor påvirkning på oss, og det er flere faser enn ny- og fullmåne. Denne helgen skal vi i tillegg til å lære om de ulike fasene, også ha fokus på eklipser (sol- og måneformørkelser). Hvordan kan fasene brukes på best mulig måte? Månefasene har til alle tider vært viktige for menneskene, og gir oss gode indikasjoner på når det f eks er lurt å ta ulike avgjørelser. Eklipsene har alltid en forbindelse med nodeaksen.

TID:     LØRDAG 30. OKTOBER (Nodeaksen, Chiron og Lykkepunktet) 

SØNDAG 31. OKTOBER (Månefasene)

KL:       11.00 – 18.00 begge dager

STED:   Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)

PRIS:    Kr 2.500,- inkl fyldig kompendium

KURSLEDERE:  Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland. Begge er erfarne astrologer, og har jobbet med astrologi på heltid i mange år.

Som alltid vil vi jobbe med deltakernes horoskop. Det er viktig for oss at man får et personlig utbytte av workshopen. Lurer du på noe, eller vil melde deg på denne helgen, send oss en mail til  post@stjerneklart.com

Vi har begrenset antall plasser, og påmelding er bindende.

Velkommen til oss!

Comments are closed.

Post Navigation