KARMISK HOROSKOP

Det karmiske horoskopet viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner sjelen din har i dette livet. Det tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses og service som må ytes. Et sjelemøte med deg selv. Karma er ikke straff, men læring. Når du har forstått en situasjon og lært det du skal, så oppløses også karmaen! Et horoskop gir deg også en god innføring i astrologi, så samtidig med at du blir bedre kjent med deg selv, lærer du også et spennende verktøy å kjenne.

Tilbudspris kr 300,- (vanlig pris kr 500,-)

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»’

Bestilling sendes til epost: post@stjerneklart.com
Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736 eller
VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen). Ved bruk av VIPPS, tilkommer det et gebyr på kr 15,-

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested.

Comments are closed.

Post Navigation