DIN UNIKE LIVSKRAFT, ER OGSÅ ENSOMHETENS GAVE

Vi tar en titt inn i horoskopet ditt for å se hva som er dine unike egenskaper, og hvordan du kan lære og bli bevisst dette.
Universet har gitt hver og en av oss egenskaper og ressurser vi er ment å bruke, egenskaper hvor vi er gode på noe. På sjelsplan vet vi at det er en dypere mening med livet vårt. Normalt burde vi være stolte av å utvikle dette, men frykten for annerledeshet holder oss tilbake. Vi undertrykker gleden, kreativiteten og skaperkraften i oss selv. Vi er redde for å bli misforstått. Og med det stopper vi oss selv, istedenfor å komme i kontakt med det kraftfulle i oss.

Det er en ensom vei å gå når vi skal se inn i oss selv. Det er en realitet at vi er flinke til å snakke oss selv ned, og unnskylde oss når vi skal si noe pent. Hva skjer hvis du tar det ærlige møtet med deg selv?

Ved å bli kjent med den indre kraften, blir det enklere å se hvordan du kan styrke og støtte denne egenskapen. Fakta er at får vi tak i ressursene, blir vi ikke egosentriske og arrogante. Vi blir derimot harmoniske og fornøyde.

Gunn-Irene tolker horoskopet ditt, og ser på hvor og hvordan de enkelte planetene jobber sammen. Hvor flyter det godt, og hvor utfordres du?

Merete stiller opp med sine kunnskaper innenfor psykodrama, og bevisstgjøring rundt dette temaet i livet ditt.

Har du lyst til å være med, eller kjenner noen som har lyst til å delta?
Send en pm, eller ta kontakt med Merete på tlf 470 38 187.

Påmelding senest torsdag 10. september.

Pris: kr 750,-

Arr: Astrolog Gunn-Irene Nicolaisen og psykodramalærer Merete Foldahl
Begrenset med plass!

Comments are closed.

Post Navigation