ONSDAG 6. MARS kl 17.04, er det nymåne 15 grader i Fiskenes tegn. Fiskene har behov for å være en av stimen, og kanskje er du litt ute av balanse akkurat nå. Føler du deg skyllet opp på land? Fortvil ikke! Nymåne i Fiskene gir deg gode muligheter til å finne din rette plass, i ditt eget liv. Den setter deg i forbindelse med det mest personlige i livet, og faktisk hele fundamentet ditt. Her er det muligheter for å endre kurs og så nye frø, dersom du gjør jobben.

DENNE NYMÅNEN har både et godt potensiale, men også noen utfordringer. Sammen med Solen og Månen står også Neptun, som er Fiskenes hersker. Trippel Fiskeenergi, med andre ord. Fiskene har behov for å tro på noe, er sensitive, snille, hjelpsomme og kunstneriske. De kan også være naive, og se verden gjennom rosa brilleglass, realitetene kan være en utfordring. Slik er også onsdagens nymåne. Et ønske om å være snill mot andre, kan bli til grenseløshet for deg selv. Fiskene sliter ofte med grensesetting, og kan av den grunn gå inn i rollen som martyr eller offer. Det kan være vanskelig å kommunisere egne behov, og egoisme er et fy-ord. Om du ikke klarer å fortelle omgivelsene hvordan du vil ha det, så må de rundt deg leke gjetteleken. I lengden er det ganske slitsomt, og om du føler deg ensom – så kan det hende at du skal bli tydeligere på akkurat hvordan du vil ha det. Det gjør det enklere for alle rundt å vite hvordan de skal forholde seg til deg. Et sunt ego trives med omgivelsene, og omgivelsene trives med sunne egoer. Plutselig er du tilbake i stimen igjen, enten du har følt deg tilsidesatt og alene, eller følt deg alene sammen med andre. Nymånen får hjelp fra et gunstig aspekt til Saturn i Steinbukken, slik at dette kan bli enklere enn du tror. Ikke gå i illusjonsfellen, og pass på å holde bakkekontakten!

MARS I TYREN aspekterer også nymånen på en god måte. Mars representerer bl a handlekraften, mens Tyren er et utholdende tegn. Er det noen spesielle frø du vil så på denne nymånen, så kan resultatet bli bra – men kan hende du må være utholdende for å komme dit du vil. Blir du frustrert over at ting tar tid, så pass på at du ikke blir aggressiv. Frø trenger næringsrik jord og jevnlig pleie for å spire. Vær tålmodig og til stede i vekstfasen, da blir resultatet bra. Mars og Saturn er også i god dialog nå, så sjansen er god for at du kan skape det du vil.

MERKUR GÅR RETROGRAD fra i dag (5/3), og skal gjøre det frem til 28. mars. Fordi Merkur gjør dette i Fiskenes tegn, kan det oppleves litt ekstra utfordrende. Kommunikasjon er Merkurs tema, og nå kan det oppstå misforståelser. Fiskenes tegn kan være litt utydelig. Når du snakker med andre, så sørg for at den du snakker med virkelig forstår hva du sier. Må du inngå kontrakter i denne perioden, så les alt med liten skrift flere ganger. Perioden er fin for indre kommunikasjon, kanskje du blir mer bevisst hva du ønsker og trenger for å leve livet slik du egentlig drømmer om. Merkur står sammen med Chiron, så det er ikke usannsynlig at prosessen dreier seg om indre sår, skuffelser og det du ikke har oppnådd. Fordi Chiron er i Værens tegn, handler det om å stå opp for deg selv. Resultatet av prosessen viser seg når Merkur igjen går «normalt» (28/3).

URANUS GÅR INN I TYREN, i timene før nymånen er eksakt, der skal den være til 27. april 2026. Uranus er opprørsk, og krever forandring av rådende omstendigheter. Nyvunnen frihet er målet. Dette liker ikke bedagelige Tyren, som er lite endringsvillig. Tyren handler mye om ressurser, bl a penger. Hva Uranus skaper av endringer i årene fremover, er umulig å spå. Det vi kan være ganske sikre på, er at det kommer endringer i måten vi forvalter jordkloden og økonomien. At vi trenger en holdningsendring, er det vel liten tvil om. Å investere i risikofylte prosjekter, er kanskje ikke det lureste å gjøre de nærmeste årene. På det indre plan, vil nok mange jobbe med egen verdi.

BLIR DET MYE NÅ, så har du et frikort til å trekke deg tilbake og gå inn i deg selv. Fiskene trenger innimellom å kontemplere, for ikke å bli absorbert av alt og alle.

God nymåne!

Foto/copyright: Stjerneklart

Comments are closed.

Post Navigation