FREDAG 30. AUGUST kl 12.37 står Solen og Månen sammen og danner nymåne 6 grader 47 i Jomfruens tegn. Stjernetegnet Jomfruen er blant annet effektiv, analytisk, praktisk og evner å skape orden og system der hvor ting flyter og kan være en smule kaotiske.

SOM VI TIDLIGERE HAR SKREVET OM, har det vært en del utfordrende aspekter mellom planetene de siste ukene og månedene. Ting som har ligget begravd nede i dypet av oss, har blitt aktivert og dukket opp som små spøkelseskladder. Noe har sittet hardt i, og kan ha fremkalt både gammel frykt og ubehag. Vi har møtt på tankemønstre og trossystemer i oss selv, som vi tidligere har opplevd som begrensende. En dypere mening med denne prosessen, har vært å kunne våkne opp, og forstå at disse holdningene beviselig har gått ut på dato. Kanskje har det vi har trodd om oss selv, også endret karakter?

AKKURAT NÅ kommuniserer mange planeter godt med hverandre på stjernehimmelen, og vi får muligheten til å rydde opp og skape bedre balanse i oss selv, og med det og dem vi har rundt oss. Det gir rom for bevisstgjøring og dermed nye erfaringer.

DENNE NYMÅNEN hjelper oss til å roe ned, redusere stresset i oss, og til å få samlet energien. Mange planeter befinner seg for tiden i jordtegn, noe som gir gode vekstvilkår for planlegging, handlekraft og gjennomføringsevne. Kanskje er det på tide å sette seg ned og lage en oversikt over hva vi trenger å endre på i hverdagslivet? Trenger vi å rydde, endre holdninger eller lage en plan over aktiviteter denne høsten? Jomfruen er flink til å lage lister og systemer, så bruk denne nymånen godt. Det er viktig at realistiske planer ikke bare blir værende i hodet, men også realiseres ut i det virkelige liv.

JOMFRUEN er pertentlig og ordentlig, og har et godt blikk for detaljer. Her overses ingen ting, men pass på, for Jomfruen har også en tendens til å bli veldig kritisk. Dette gjelder ikke bare overfor alle andre, den kan også bli veldig selvkritisk. Resultatet kan bli manglende selvtillit og et dårlig selvbilde. Det er viktig å legge merke til hvordan du snakker til deg selv.

FØLER DU DEG IKKE BRA NOK? Senk kravene du har til deg selv, og gi deg selv et pusterom.

Er du altfor flink til å sette alle andre først? Er de alltid viktigere enn deg? Nå er det på tide å gi slipp på troen om at det alltid må være slik. Husk at dårlige vaner kan endres, og gode beslutninger tas. Det er ingenting som sier at det ikke er mulig å endre fokus. Det er mye på stjernehimmelen nå som både hjelper deg til å tenke klart, og også uttrykke deg klart og tydelig. Kanskje det er på tide å si fra hva du tenker og mener. Det er godt å endre på ting som ikke har fungert ordentlig, og se at det går an å tenke nytt.

NYMÅNEN, MERKUR, MARS OG VENUS er på godfot med hverandre nå, og du kan oppleve at vennskap, kjærlighet og omsorg blir ekstra viktig for deg i tiden fremover. Snakk ut med dem du trenger å ta en samtale med, og våg å være ærlig med deg selv. Det er tid for gode dager, så manifester noe som gjør godt for deg og dine. Dette er handlingens tid, så det du ønsker å få til kan bli virkelighet. Det viktigste er å prøve. Uranus sitt gode aspekt til nymånen, gir behov for å være kreativ og skapende, og bidrar til at du kanskje ikke er så redd for å skape forandringer der hvor det trengs.  

Rydd opp og få ting gjort. Det er ingen grunn til å dvele ved det som ikke fungerte ved forrige korsvei. Lær av det, og skap nye rutiner som blir riktigere videre i livet.

God nymåne!

Photo by Clement Souchet on Unsplash

Comments are closed.

Post Navigation