WORKSHOP m/TEMA:
Sol
– vår identitet
Merkur
– vår evne til kommunikasjon
H
vor ligger ressursene og utfordringene dine?

 


Solen
er den viktigste faktoren i horoskopet, og den står for selve livsnerven og senteret i vår psykologiske natur. Der Solen står i horoskopet ditt er du på hjemmebane. Solens plassering i stjernetegn forteller om ditt innerste jeg, dine lengsler og ønsker, samt din innstilling og holdning til ting du møter i livet. Den forteller også hvordan du markerer deg, og hvilke mål du har i livet.

Kommunikasjonsplaneten Merkur, som er knyttet til halschakra, handler om din evne til å uttrykke deg, hvordan du tenker, og forteller noe om hvordan du trenger å formidle deg ut til dine omgivelser. Blir du hørt og forstått, eller opplever du dette som vanskelig? Vi ser på hva du kan gjøre for å finne din indre stemme.

Det er ikke alltid enkelt å finne sin indre stemme, og avhengig av hvilket stjernetegn du er født i, vil du forhåpentligvis bli bedre kjent med deg selv. Er du for eksempel utadvendt, men har opplevd å bli hemmet av dine omgivelser, kan det være fint å få sett på hva som er din naturlige evne til å kommunisere og formidle tankene dine. Vi ser på hva som støtter og hva som utfordrer deg sett fra et astrologisk ståsted.

Arr:
I disse workshopene samarbeider jeg med Merete Foldahl som er utdannet psykodramainstruktør.

Tid: Søndag 3. september 2017, kl 13.00 – 17.00
Pris: kr 500,-
Sted: Flerbrukshuset, Stasjonsveien 1, 1580 Rygge

Påmelding:
Gunn-Irene tlf 93006304 eller Merete tlf 47038187
innen mandag 28. august, da vi trenger tid til å jobbe med horoskopet ditt i forkant.

Velkommen!

Comments are closed.

Post Navigation