FULLMÅNE I SKYTTEN/TVILLINGENE – frenetiske tider…

FREDAG 23. NOVEMBER kl 06.39 (norsk tid), er det fullmåne 00’52 i Skyttens tegn, det vil si at Månen står i Tvillingene og Solen i Skytten. I timene før fullmånen, forlater Solen Skorpionens tegn – og går inn i Skytten. Der møter den Jupiter, som hersker nettopp Skytten. Denne høsten har det vært mye fokus på dype prosesser, på mer enn ett område. Det letter litt nå, men det er viktig å bevare fokuset på de forandringene du ønsker. Optimisme, glede og utvidelse av horisonten, er noen av kjennetegnene til Jupiter og Skytten. Noen ganger kan det bli litt for mye Møllers tran, og det kan være vanskelig og begrense seg. Sprer du energien din på mange nye ting nå, risikerer du å ikke få fullført noe, og dermed bli frustrert. I løpet av fredagen vil Månen treffe Saturn i et utfordrende aspekt, kan hende du da kjenner på en begrensning eller at en pekefinger rettes mot deg, uten at du nødvendigvis skjønner hvorfor. Dette vil lette i løpet av helgen.

KJÆRLIGHET OG ØKONOMI, er to områder som har vært høyt på dagsorden de siste ukene. Denne fullmånen, bærer et potensiale for endringer her, Venus og Uranus står i opposisjon. Samtidig er Venus i kvadratur til nodeaksen. En indre prosess kan manifestere seg fysisk, og plutselige forandringer kan komme. Det bygger seg opp til noe, og vær spesielt oppmerksom på datoene 1. og 2. desember, når aspektet mellom Venus og Uranus er eksakt. Er du ærlig med deg selv, kan du oppleve frigjørende tider. Har du skjøvet noe under teppet, kan du gå inn en periode med mer stress, ting kommer «plutselig» til overflaten. Det er nymåne 7. desember, da klarer du kanskje å slippe det gamle – om ikke før.

UNDER DENNE FULLMÅNEN, står Uranus fortsatt i kvadratur til nodeaksen. De siste dagene har vært heftige, og du kan ha følt deg på gyngende grunn. Kanskje står du overfor et større valg, som vil påvirke livet videre og skape en ny retning. Her kan det ramle skjeletter ut av skapet, og det har med både fortid og fremtid å gjøre. Ting er ikke som du trodde de var, plutselig innser du at skapet må tømmes. Ta deg en god, gammeldags julerengjøring innvendig. Chiron (den sårede healer/livssåret ditt) har et eksakt trigon til nordnoden, og sekstil til sørnoden. Dette kan gjøre at ny innsikt gir en følelse av sårbarhet. Rens såret, så unngår du infeksjon senere. Kjenn etter hvordan du egentlig har det, og hvilke endringer som eventuelt må til for å føle deg hel og lykkelig.

PLANETEN MARS, som bl a representerer handlekraft og seksualitet, er nå i Fiskene. Der trives den ikke så godt, det kan være utfordrende å gjøre noe med det du står i. Mars er også i kvadratur til både Månen og Sol/Jupiterkonjunksjonen. I tillegg er vi inne i en dobbel Merkur retrograd, fordi Merkur er i kvadratur til Neptun. Du kan oppleve indre spenninger, som er vanskelige å kommunisere ut. Et godt råd, er å trekke deg litt tilbake fra alt og alle, og kan du meditasjonsteknikker eller yoga, så bruk dem nå. Det kan hjelpe deg til å finne klarheten, og handlekraften. At Black Friday havner på fullmånen samtidig med kommunikasjonsproblemer, gjør at du bør tenke deg om to ganger før du kaster deg over et tilbud. Her kan du i etterkant oppleve at det kanskje ikke var en så god deal likevel.

ENERGIEN fra en fullmåne, varer i ca en måned frem i tid. Husk at du alltid har et valg. Du kan velge offerposisjonen, eller handlekraften. Velger du det siste, har du en reell mulighet for å lykkes nå.

God fullmåne!

Comments are closed.

Post Navigation