Tyren
21. april – 21. mai

Entrepenørens og produsentens tegn
Tyren er et jordtegn med planeten Venus som hersker

 Karakteristikk:
Som Tyr er du jordnær og praktisk anlagt. Ro og tålmodighet kjennetegner dette tegnet, og en Tyr gjør mye for å skaffe seg en komfortabel og makelig tilværelse. Du er utholdende, lojal, trofast,       kvalitetsbevisst og sanselig. En varm og lun humor, samt en behagelig evne til å godta folk som de er, er også noe du som Tyr er kjent for. Du er trygghetssøkende, for deg ligger tryggheten i håndfaste verdier og faste rutiner. Stø som et fjell, er noe som sies om dette tegnet. Det heter seg at Tyren også er veldig sta, den trenger mye tid – både for å komme i gang og for å forandre seg. Du hater å ha det travelt.

 Forbedringspotensial for en Tyr:
En lite moden og presset Tyr kan lett holde fast ved ting for lenge, og ha vanskelig for å gi slipp. Det kan føre til eietrang. Behovet for å eie er viktig, men Tyren bør huske på at man aldri kan eie et annet menneske. En rigid holdning om at verden for en hver pris ikke må forandres, kan bli litt for mye for den andre part.

Comments are closed.

Post Navigation