Væren
21. mars – 20.april
Sportsmannens eller pionerens tegn
Væren er et ildtegn med planeten Mars som hersker

 

Karakteristikk
Som Vær har du både vilje og handlekraft, og liker å sette i gang ting. Et kjennetegn er entusiasme og en kjapp reaksjonsevne, samt evne til å engasjere andre. Samtidig trenger du støtte og oppmuntring, for å holde hjulene i gang. De fleste Værer liker å være ledere, eller i det minste ha en sentral posisjon der hvor beslutninger tas, men de kan være impulsive og glemme å lytte til andre. Væren har mot og styrke, og liker å konkurrere. Å overvinne vanskeligheter og utfordringer er en æressak. Utholdenhet og forutsigbarhet er ikke noe for Væren, den trenger utfordringer.

Forbedringspotensial for en Vær
En lite moden eller presset Vær har både dårlig tid og et hissig temperament. Utålmodighet, samt en egen evne til å handle før man tenker, kan føre galt avsted. Prosjekter og ideer settes i gang, men fullføres aldri. Et for sterkt konkurranseinstinkt gjør at Væren kaster seg inn i ting med brask og bram, uten å vurdere konsekvensene. Overvurdering av egne evner er en ulempe.

Comments are closed.

Post Navigation